15 iulie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 3559
Ostalep: După declarația lui Filat, următoarele evaluări ale ambasadei SUA în Moldova nu sînt importante
15 iulie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 3559

Ostalep: După declarația lui Filat, următoarele evaluări ale ambasadei SUA în Moldova nu sînt importante

După declarația fostului prim-ministru Vladimir Filat precum că ambasadorul SUA a știut despre cumpărarea funcției de procuror general pentru 2 milioane de dolari și că el a considerat aceasta o problemă internă a politicienilor moldoveni, evaluările ulterioare ale Ambasadei SUA în Moldova nu sînt importante.

Această opinie a fost exprimată de directorul Institutului pentru studii diplomatice, politice și de securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor externe, Valeriu Ostalep, transmite Noi.md.

"În principiu, a fost plictisitor să-l ascult pe Filat, cu atît mai mult că el, în principiu, nu mai poate spune nimic interesant. Dar o declarație ar trebui menționată - din cuvintele sale reiese că ambasadorul SUA știa că funcția de procuror general a fost cumpărată, "dar asta e treaba voastră". Toate evaluările care vor urma ale ambasadei SUA în Moldova, după această afirmație, sînt la fel de valoroase ca și perlele lui Candu. Dar aceasta este problema voastră", a scris el pe pagina sa socială.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Valeriu Ostalep , Vlad Filat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1061 locuitori

Beştemac este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Beştemac și Piteşti. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Leova și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1061 de oameni. Satul Beștemac a fost menționat documentar în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.