15 iulie 2019, 11:10 Realitatea moldovenească views 2823
Filat: „Principalul beneficiar al furtului miliardului este Șor”
15 iulie 2019, 11:10 Realitatea moldovenească views 2823

Filat: „Principalul beneficiar al furtului miliardului este Șor”

Ex-liderul PLDM, Vlad Filat, spune că principalul beneficiar din jaful bancar este deputatul Ilan Șor.

De asemenea, fostul premier este convins că toate mişcările de preluare a controlului celor trei bănci, Banca de Economii, Unibank și Banca Socială, au fost create de clasa politică din Republica Moldova, fără mîna externă.

„Restul care au beneficiat sînt cei care au fost plătiți să tacă, să nu acționeze, să închidă dosare, să traducă 6 luni de zile sentința, să protejeze politic. Eu cred că cei mai mulți bani s-au dus la Șor. Furtul miliardului a fost o mașinărie diabolică, bine pusă la punct, și implementată de către ai noștri", a declarat fostul premier, Vlad Filat, în cadrul unui interviu la emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Vlad Filat , Ilan Shor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
9063 locuitori

Cupcini este un oraş în Raionul Edineţ, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii,  străbătut de rîul Ciuhur, oraşul Cupcini este situat la o distanţă de 194 km de Chișinău. Conform datelor statistice, în anul 2008, populaţia oraşului constituia 9063 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1431, cînd Alexandru cel Bun întărea stăpînirea asupra „vadului de piatră de pe Ciuhur” lui Cupcici vornic, a cărui nume îl ia satul.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.