03 iulie 2019, 16:20 Realitatea moldovenească views 3764
Ostalep către Popescu: Convingeți-vă adepţii că pot exista și alte opinii
03 iulie 2019, 16:20 Realitatea moldovenească views 3764

Ostalep către Popescu: Convingeți-vă adepţii că pot exista și alte opinii

Nici chiar adepţii viziunilor sale nu l-au înţeles pe ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Moldovei, Nicu Popescu, așa că acum el trebuie să-i convingă că există și alte opinii, deoarece nu există o ideologie supremă sau un singur punct de vedere în Europa.

Această opinie a fost exprimată de directorul Institutului pentru Studii Diplomatice, Politice și Securitate, fostul ministru adjunct de Externe Valeriu Ostalep, care a comentat controversa apărută la Chișinău după discursul ministrului de Externe al Republicii Moldova la București, care a numit conflictul transnistrean drept un război civil, notează Noi.md.

„Ministrul a înțeles în ce fel de Europă a ajuns. Apropo, sînt susținătorii viziunilor sale. Și acum, stimabile, convinge-i pe EI că pot exista şi alte opinii (cred că deja știe unde va merge imediat după alegeri și că nu are de gînd să convingă pe cineva). Or, în Europa nu există o ideologie supremă sau un singur punct de vedere. Unde mai pui că anume acolo aveţi de gînd să ajungeţi cu acest contingent? Cum vă place acest lucru, Ilon (Musk)?”, a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa dintr-o reţea de socializare.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1835
Populația:
956 locuitori

Ivanovca Nouă este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Ivanovca Nouă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cimișlia și la 42 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 956 de oameni. Satul Ivanovca Nouă a fost menționat documentar în anul 1835.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.