02 iulie 2019, 16:20 Realitatea moldovenească views 4076
Șor și-a vîndul casa de lux din Chișinău
02 iulie 2019, 16:20 Realitatea moldovenească views 4076

Șor și-a vîndul casa de lux din Chișinău

Imobilul de lux situat pe strada Lacului din Chișinău, care i-a aparținut controversatului om de afaceri, Ilan Șor, a fost recent vîndut. Contractul de vînzare-cumpărare a fost înregistrat la „Cadastru" pe 26 iunie curent. Cumpărător este un bărbat în vîrstă de 31 de ani Serghei Trohin.

Centrul de Investigații Jurnalistice a publicat un extras de la „Cadastru" care arată că imobilul a fost revîndut recent.

În declarația de avere pentru 2018, Ilan Șor a indicat că a luat în arendă, un teren de 27 de ari și două case de locuit, de 273, respectiv, 644 metri pătrați, evaluate la 8,1 milioane de lei. De fapt, este vorba despre cîteva imobile de lux, situate pe strada Lacului din capitală, atribuite de presă lui Ilan Șor.

Anterior acestea i-au aparținut oficial, după care și-au schimbat de cîteva ori proprietarii, însă Șor a continuat să locuiască pe adresa respectivă. În această casă, Ilan Șor a stat și în arest la domiciliu.

Șefa intermiară a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor, a spus anterior că a fost aplicat sechestru pe mai multe bunuri ale lui Ilan Șor, fără a preciza care sînt aceste proprietăți. Presa a scris că Șor și-a vîndut recent și compania „Dufremol" deținătoarea magazinelor ce activează în regim duty free.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ilan Shor , casa , vînzare , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
147 locuitori

Valea Coloniţei este un sat din cadrul comunei Dolinnoe, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Criuleni și la 15 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 147 de oameni. Satul Valea Coloniţei a fost înființat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.