01 iulie 2019, 17:00 Realitatea moldovenească views 3377
Ostalep: Despre aceasta ar trebui să țină cont cei cere propun străini la funcții în Moldova
01 iulie 2019, 17:00 Realitatea moldovenească views 3377

Ostalep: Despre aceasta ar trebui să țină cont cei cere propun străini la funcții în Moldova

Cei care propun străini la funcții în Moldova nu trebuie să uite de rolul pe care l-a jucat cetățenii români în ultimii ani.

Depre acest lucru a declarat directorul Institutului pentru studii diplomatice, politice și de securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep, transmite Noi.md.

"Pentru viitor: cînd cineva va mai oferi străinilor funcții în Republica Moldova – vă reamintesc că în ultimii 8 ani Curtea Constituțională a fost constituită din cetățeni români. Rezultatul este cunoscut. În 2016, guvernul de noapte a fost sprijinit de Statele Unite. În timpul crizei recente, singurul care a sprijinit DPM a fost ministrul român", a scris el pe pagina sa dintr-o rețea socială.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Valeriu Ostalep

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1984
Populația:
1441 locuitori

Porumbeni este un sat din cadrul comunei Pașcani, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 32 km de oraşul Criuleni şi la 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1441 de oameni. Satul Porumbeni a fost întemeiat în 1984.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.