27 iunie 2019, 11:30 Realitatea moldovenească views 3601
Țuțu controla
27 iunie 2019, 11:30 Realitatea moldovenească views 3601

Țuțu controla "sindicatul drogurilor", la comanda lui Plahotniuc

Organele securității ruse au dezvăluit schema de contrabandă cu participarea lui Vlad Plahotniuc și Constantin Ţuţu. Ambii au fost acuzați în lipsă.

MAI al Rusiei a declarat că controlul asupra sindicatului drogurilor, la ordinul lui Plahotniuc, era asigurat de învingătorul turneelor internaționale la kickboxing, fostul membru al Parlamentului RM, Constantin Ţuţu (de asemenea, acuzat în lipsă).

Potrivit versiunii anchetei, gruparea coordona rețeaua transnațională de transportare a hașișului marocan în țările CSI prin Spania, Franța, Germania, Polonia, Statele Baltice, Belarus și Ucraina.

"O tona de plăci din hașiș cu însemne de €, Porsche, Audi,"fulgi de zăpadă" și "stele" reprezintă doar o parte nesemnificativă din volumul total al livrărilor cartelului din Maroc în Rusia", au declarat surse din РБК, implicate în investigație.

Reamintim că, miercuri, 26 iunie, Departamentul de Investigații al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei l-a acuzat în lipsă pe fostul lider al Partidului Democrat din Moldova, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri ai țării, Vladimir Plahotniuc, de conducerea grupării criminale şi participarea activă la fărădelegile comise de aceasta. Pedeapsa, care-l aşteaptă, pentru toate astea e închisoarea pe viață.

Sursa: point.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
1242 locuitori

Troiţcoe este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Troiţcoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cimișlia și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1242 de oameni. Satul Troițcoe a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.