01 septembrie 2012, 10:55 Realitatea moldovenească views 6908
01 septembrie 2012, 10:55 Realitatea moldovenească views 6908

Doar în 13 raioane școlile sînt gata pentru noul an școlar

Numai în 13 raioane ale republicii școlile sînt gata pentru noul an școlar. Potrivit Ministerului Educației, instituțiile de învățămînt din raioanele Cahul, Călărași, Căușeni Criuleni, Dondușeni, Edineț, Dubăsari, Sîngerei, Taraclia, Rîșcani, Ungheni, Ștefan Vodă și Chișinău sînt pregătite pentru începutul anului de studii, relatează MOLDNEWS.

Într-o serie de locații reparațiile au fost realizate doar pe jumătate: în  municipiul Chișinău, raioanele Cantemir, Nisporeni și Rezina.

În 27 de instituții de învățămînt din Chișinău, Nisporeni, Rezina, Basarabeasca și Ciadîr-Lunga reparațiile au fost oprite din cauza lipsei de fonduri.

Cu trei zile înainte de începerea procesului de studii, au fost reparate capital sau sînt la finalul reparației capitale 768 de instituții preuniversitare din cele  795 de unități planificate.

Cuvinte cheie:

Moldova , scoala , studii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
969 locuitori

Egorovca este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Egorovca, Ciuluc și Catranîc. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 141 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 969 de oameni. Satul Egorovca a fost menționat documentar în anul 1915.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.