19 iunie 2019, 15:05 Realitatea moldovenească views 2484
Dodon dezvăluie ce planuri au PSRM, PAS și Platforma DA
19 iunie 2019, 15:05 Realitatea moldovenească views 2484

Dodon dezvăluie ce planuri au PSRM, PAS și Platforma DA

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, declalră că nu vor primi nici un deputat din nicio fracțiune în coaliția de guvernare.

Despre aceasta șeful statului a spus într-un interviu acordat pentru europalibera.org, fiind întrebat dacă nu le este teamă că acei din fracțiunea PD au să caute să se alipească de o altă formațiune.

Igor Dodon a declarat că e sigur că ei vor căuta.

„Noi nu vom primi nici un deputat din nici o fracțiune, iar dacă vom ajunge în situația că nu putem merge mai departe din considerente ideologice cu Maia Sandu și cu Andrei Năstase, ne vom convoca și vom decide să anunțăm alegeri parlamentare anticipate. Nici un fel de transfugi, practica nocivă care a fost în ultimii ani trebuie exclusă. Nu mai putem merge împreună la o anumită etapă, spunem: „Ne oprim aici, anunțăm alegeri parlamentare anticipate și mergem ca cetățenii să ne dea fiecăruia dintre noi aprecierea". Dar nu trebuie să jucăm cu PD-ul sau cu cei care vor pleca de la PD, pentru că în cazul acesta va fi o greșeală enormă și va fi riscul de a reveni la ceea ce a fost cu cîteva săptămîni în urmă. Și atunci pentru ce am riscat noi toți, pentru ce eu am riscat, pentru ce au riscat 61 de deputați cărora li se intentau dosare penale pentru lovitură de stat? Pentru ca să revenim la tot ceea ce a fost? Noi nu trebuie să admitem lucrul acesta", a precizat Igor Dodon.

Sursa: tribuna.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , PSRM

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
503 locuitori

Branişte este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Avrămeni, Branişte, Reteni-Vasileuţi, Reteni. Localitatea se află la distanța de 36 km de oraşul Rîşcani şi la 180 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 503 oameni. Satul Braniște a fost menționat documentar în anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.