18 iunie 2019, 12:35 Realitatea moldovenească views 4338
Mesajul lui Filat transmis astăzi lui Plahotniuc
18 iunie 2019, 12:35 Realitatea moldovenească views 4338

Mesajul lui Filat transmis astăzi lui Plahotniuc

Ex-premierul Vlad Filat iese la rampă și se adresează lui Vlad Plahotniuc. Mesajul a fost transmis prin intermediul avocaților săi, transmite Noi.md.

Filat îl acuză pe liderul PDM de lașitate pentru că ar fi ales să fugă țară, dar, de fapt, spune că acesta ar fi trebuit să răspundă la o serie de întrebări.

„Despre mine s-au vorbit și se vorbesc în continuare multe, însă, atunci cînd mi s-a propus să fug pentru că Republica Moldova nu-i un loc sigur, să am grijă de familie, am decis să rămîn și să-mi demonstrez nevinovăția. Însă am avut parte de o execuție publică în ședințe de judecată închise. Nu regret decizia luată acum 3 ani și 8 luni în urmă. Deși sînt închis, sufletul îmi este liber și conștiința curată. Tu ai ales să fugi!", se adresează Vlad Filat către Vlad Plahotniuc.

Fostul premier, condamnat la închisoare pentru corupere pasivă și trafic de influență, îl acuză pe Plahotniuc de fabricarea dosarelor pe numele său.

Totodată, ex-premierul mai spune liderului PDM că „pînă la urmă toți răspund pentru ce au făcut" și că „Viața bate filmul! (chiar și "The Godfather")".

Deocamdată Vlad Plahotniuc nu a reacționat la acest mesaj.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Vlad Filat , Vlad Plahotniuc , scrisoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1706
Populația:
4496 locuitori

Sălcuţa este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Sălcuţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Căușeni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4496 de oameni. Satul Sălcuţa a fost menționat documentar în anul 1706.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.