17 iunie 2019, 16:05 Realitatea moldovenească views 3762
Declaraţie: Usatîi va fi contracandidatul lui Dodon la prezidenţiale
17 iunie 2019, 16:05 Realitatea moldovenească views 3762

Declaraţie: Usatîi va fi contracandidatul lui Dodon la prezidenţiale

Analistul politic Dionis Cenuşă afirmă că Renato Usatîi va deveni principalul concurent electoral pentru Igor Dodonla prezidenţialele din 2020, după ce s-a întors în Republica Moldova.

„Prognozez astăzi că Renato Usatii va fi principalul contracandidat al lui Igor Dodon la prezidenţialele din 2020, dacă nimic nu se schimbă", a postat Dionis Cenuşă pe Facebook, transmite Știri.md.

Liderul formaţiunii politice „Partidul Nostru", Renato Usatîi, a revenit duminică, 16 iunie, în Moldova, după ce timp de trei ani s-a aflat la Moscova, fiind dat în urmărire naţională într-un dosar penal.

Imediat ce a ajuns la frontieră, la punctul vamal Sculeni, unde a fost întîmpinat de sute de simpatizanţi, politicianul a fost reţinut şi escortat la sediul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PPCOCS).

Renato Usatîi a fost eliberat, după cîteva ore de audieri. Procurorii au anulat mandatul de arest.

Sursa: stiri.md

Cuvinte cheie:

Renato Usatii , Igor Dodon , declarație

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
627 locuitori

Grebleşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grebleşti și Mărtineşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Strășeni și la 42 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 627 de oameni. Satul Greblești a fost menționat documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.