13 iunie 2019, 10:05 Realitatea moldovenească views 3467
Mai multe ONG-uri cer conducătorilor de instituții să se subordoneze noului Guvern (Video)
13 iunie 2019, 10:05 Realitatea moldovenească views 3467

Mai multe ONG-uri cer conducătorilor de instituții să se subordoneze noului Guvern (Video)

Reprezentanții mai multor organizații neguvernamentale care promoveaza moldovenismul și-au exprimat nedumerirea „față de lipsa de respect, lipsa de moralitate pe care o denotă Partidul Democrat", care potrivit lor, blochează accesul către instituțiile de stat. ONG-urile fac apel către conducătorii tuturor instituțiilor de stat să se subordoneze noului Guvern.

Într-o conferință de presă, Dumitru Roibu, președintele Mișcării de Tineret „Urmașii lui Ștefan", a declarat și tranziția de la URSS la stat independent, a fost un proces mult mai pașnic, în comparație cu situația actuală.

Președintele Mișcării „Voievod", Nicolae Pascaru, a spus că tot ceea ce se întîmplă astăzi în Republica Moldova, ar fi „din cauza că liderul PDM este într-o agonie și face tot posibilul ca să nu dea puterea".

Sursa: europalibera.org

Cuvinte cheie:

guvern , ONG , Voievod , Urmașii lui Ștefan

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
19 locuitori

Dimitrova este un sat din cadrul comunei Crasnencoe din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Rîbnița și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Dimitrova alcătuia 19 oameni în anul 2011. Satul Dimitrova a fost înființat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.