12 iunie 2019, 17:05 Realitatea moldovenească views 6596
Cine e unul dintre cei 6 polițisti care susțin Guvernul Sandu
12 iunie 2019, 17:05 Realitatea moldovenească views 6596

Cine e unul dintre cei 6 polițisti care susțin Guvernul Sandu

Unul dintre polițiștii din secția 6 a Inspectoratului Național de Investigații, sechestrați astăzi de mascații de la Fulger după ce au declarat public că susțin noua guvernare, este fiul generalulului Nicolae Alexei.

Victor Alexei, fiul generalului Alexei, este și pînă la această oră în secția luată astăzi cu asalt de mascați.

Amintim că, în această dimineață, zeci de mascați de la Fulger au dat buzna în secția 6 a Inspectoratului Național de Investigații, din sectorul Botanica, acolo unde lucrează polițiștii care și-au declarat ieri sprijinul pentru noua guvernare. Acolo a fost prezent și fostul șef IGP, Alexandru Pînzari, care a coordonat mascații.

Unul dintre polițiști a declarat că mascații i-au tratat pe cei 6 polițiști care sprijină noua putere drept „teroriști".

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

politia , demisie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
1190 locuitori

Cepeleuţi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Rîngaci, Cepeleuţi şi Vancicăuţi. Satul Cepeleuţi se află la o distanță de 18 km de oraşul Edineţ, la 30 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ocniţa şi la 202 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1190 de oameni. Prima atestare documentară a satului Cepeleuți datează din 15 iunie 1431.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.