25 august 2012, 10:05 Realitatea moldovenească views 4528
25 august 2012, 10:05 Realitatea moldovenească views 4528

Patru poliţişti moldoveni au primit distincţii din partea Radei Supreme a Ucrainei

Patru ofiţeri ai Ministerului Afacerilor Interne au fost menţionaţi cu distincţia Radei Supreme de la Kiev „Onoare, bărbăţie şi lege”. Angajaţii MAI au fost menţionaţi pentru asistenţă în reţinerea unui grup criminal deosebit de periculos, înarmat, care a comis 15 atacuri asupra cetăţenilor regiunii raionului Novoseliskii, regiunea Cernăuţi, din apropierea zonei de frontieră cu Republicii Moldova.

Astfel, s-au ales cu distincţii şeful adjunct al Departamentului Poliţie, Ion Bodrug, şeful Direcţiei Poliţie Criminală, Gheorghe Tretiacov, dar şi subalternii săi, Ion Guzun şi Constantin Sîli.

Distincţiile le-au fost înmînate ieri, 23 august, de către primul şef adjunct al Comitetului pentru lupta împotriva crimei organizate şi corupţiei, Ghenadi Moskal, care le-a mulţumit ofiţerilor MAI, din partea cetăţenilor Ucrainei şi din partea Radei Supreme, pentru asistenţa semnificativă în operaţiunea menţionată. Oficialul a mai menţionat că criminalitatea nu are hotare şi doar prin acţiuni comune se poate contribui la reducerea semnificativă a criminalităţii organizate transfrontaliere.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Moldova , politia , distinctie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
1083 locuitori

Condrăteşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Curtoaia și Condrăteşti. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Ungheni și la 95 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1083 de oameni. Satul Condrătești a fost menționat documentar în anul 1594.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.