22 mai 2019, 10:46 Realitatea moldovenească views 10623
Avocat: Autorul denuntului impotriva lui Tranga NU este proprietarul afacerii care urma să fie preluată (Video)
22 mai 2019, 10:46 Realitatea moldovenească views 10623

Avocat: Autorul denuntului impotriva lui Tranga NU este proprietarul afacerii care urma să fie preluată (Video)

Autorul denuntului împotriva proprietarului Andy's Pizza și „La Plăcinte" NU este proprietarul afacerii pe care Andrei Tranga chipurile ar fi vrut sa o preea.

Declarația aparține avocatului lui Andrei Tranga, Ion Dron.

Într-un mesaj video, publicat pe o rețea de socializare, avocatul spune că a intrat în posesia unor documente oficiale din registrul de stat al persoanelor juridice care dovedesc ilegalitatea denunțului împotriva lui Andrei Tranga.

"La sfîrșitul luniii aprilie, procurorii anunțau de reținerea unui grup de persoane, pe motiv de șandaj și încercare de preluare de afaceri. Astăzi am intrat în posesia unor documente oficiale din registrul de stat al persoanelor juridice care dovedesc:

1. Autorul denunțului împotriva lui Andrei Tranga nu este proprietarul afacerii "Molinart Grup".

2. Autorul denunțului împotriva lui Andrei Tranga la momentul întocmirii denunțului nu era nici administratorul societății "Molinart Grup", societate care în opinia procurorilor pe data de 25 aprilie era în pericol de deposedare.

Cu alte cuvinte, ce legalitate are un denunț venit din partea unei persoane care nu are niciun drept asupra bunului la care pretinde. Tradus altfel, imaginați-vă că vecinul dumneavoastră depune o plîngere la poliție pe motiv că vreți să îi furați mașina, pe cînd el nu are și nici nu conduce vreo mașină", spune avocatul Ion Dron.

Reamintim că proprietarul Andy's Pizza și „La Plăcinte", Andrei Tranga, a fost reținut la sfîrșitul lunii aprilie pe motiv că ar fi încercat să preia o afacere străină.

Anterior, avocatul omului de afaceri a declarat că în cazul lui Andrei Tranga se urmărește preluarea afacerii pe care o deține.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

avocat , Andrei Tranga , Denunț

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1939
Populația:
964 locuitori

Saharna Nouă este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buciușca, Saharna Nouă, Saharna. Satul Saharna Nouă este situate la o distanță de 15 km de orașul Rezina și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 964 de oameni. Satul Saharna Nouă a fost înființat în anul 1939.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.