02 mai 2020, 10:30 Realitatea moldovenească views 11704
Cum să nu devii victima frumuseții
02 mai 2020, 10:30 Realitatea moldovenească views 11704

Cum să nu devii victima frumuseții

Multă lume folosește zilnic remedii cosmetice pentru a arăta bine un timp mai îndelungat. Cosmetica este un atribut important de îngrijire a femeilor, de aceea cea mai mare parte a sexului frumos pur și simplu nu poate trăi fără ea.

Dar în ultimul timp trebuie să fim foarte atente și să cumpărăm doar remediile cosmetice ale producătorilor verificați, deoarece tot mai des se vorbește despre substanțele nocive depistate în acest gen de produse.

Chiar aveți nevoie de pudră de azbest?

Astăzi, pe lîngă producătorii de bună credință, pe piață se dezvoltă concurența neloială atunci cînd, în gona după profituri, companiile cu reputație dubioasă preferă să cîștige chiar și pe seama sănătății oamenilor, de aceea nu poți fi sigur 100% că toate tipurile de produse cosmetice oferite de rețelele comerciale nu prezintă un pericol pentru om. Poți fi sigur de calitatea cosmeticii cumpărate în farmacii, magazinele specializate sau cele ale producătorilor, dar nu există garanții că în magazinașele mici, la tarabele din piețele capitalei, în unitățile de comerț neautorizat nu îți vor fi strecurate mărfuri contrafăcute. Nu de la toți vei obține spre verificare certificatul de calitate.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

frumusete , victime

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
153 locuitori

Grigorăuca este un sat din cadrul comunei Bădiceni, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Soroca și la 176 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 153 de oameni. Satul Grigorăuca a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.