23 aprilie 2019, 10:35 Realitatea moldovenească views 10798
Sergiu Lucinschi, anunțat în căutare
23 aprilie 2019, 10:35 Realitatea moldovenească views 10798

Sergiu Lucinschi, anunțat în căutare

Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova a fost anunțat în căutare de poliţia română.

Asta după ce mai devreme acesta a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă şi participaţie improprie la fals intelectual, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit DNA, în perioada decembrie 2014 - martie 2015, Sergiu Lucinschi, ajutat de avocatul Radu Pricop şi de procurorul Remus Tudoran Jurj, l-ar fi constrîns pe omul de afaceri Alexandru Horpoş să îi dea 4 milioane de euro, pentru a-şi retrage o plîngere formulată la DIICOT, care face obiectul unui dosar penal, pentru mai multe infracţiuni, printre care şi gestiune frauduloasă.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

cautare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
130 locuitori

Lenin este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului (Transnistria), Republica Moldova. În componența comunei intră localitățile Pervomaisc, Pobeda, Stanislavca și Lenin. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 138 km de Chișinău. Conform datelor anului 2007 populația satului constituia 130 de oameni. Satul Lenin a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.