29 decembrie 2018, 13:10 Realitatea moldovenească views 16766
Cum ar trebui să coasem pe viitor?
29 decembrie 2018, 13:10 Realitatea moldovenească views 16766

Cum ar trebui să coasem pe viitor?

Oamenii au fost întotdeauna interesați să știe ce se va întîmpla mîine? Cum va arăta viitorul apropiat? Odată cu apropierea Anului Nou, aceste dorințe devin şi mai puternice, iar noi încercăm să aducem ceva nou în viața noastră, cel puțin, să ne reînnoim garderoba. Pentru a înțelege mai bine ce se întîmplă în lumea modei, Noi.md i-a rugat pe mai mulţi designeri de îmbrăcăminte moldoveni autentici şi originali să răspundă la întrebările noastre.

1. Un asemenea concept ca moda tot mai există? Dacă da, la ce fel de modă să ne așteptăm anul viitor, care sînt tendințele acesteia?

2. De ce depinde? Cine dictează cererea pentru ce să purtăm și ce nu: designerii, teoreticienii modei, strada, cineva anume sau poate cu totul alţi factori?

3. De ce acum mulți designeri din lume ne propun colecții atît de ciudate, în care modelele ies pe podiumuri în nişte saci urîcioşi, iar bărbații în fuste ş.a.m.d.?

4. Moda moldovenească are propriile caracteristici și direcții?

5. Le puteți recomanda cititorilor noştri, ce să poarte în Anul Mistreţului?

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

haine , Anul Nou

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1643
Populația:
2432 locuitori

Ineşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2432 de oameni. Satul Inești a fost menționat documentar în anul 1643.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.