29 decembrie 2018, 11:59 Realitatea moldovenească views 16101
Ce planuri au deputații moldoveni pentru noaptea dintre ani
29 decembrie 2018, 11:59 Realitatea moldovenească views 16101

Ce planuri au deputații moldoveni pentru noaptea dintre ani

Sărbătorile de iarnă, inclusiv revelionul, este pentru mulți dintre deputații moldoveni un bun prilej de se opri din ritmul de viață alert și a petrece timpul cu familia.

Intervievați de Noi.md, aleșii poporului ne-au mărturisit că vor petrece noaptea dintre ani acasă, înconjurați de familie și prieteni. Nici planuri de călătorie în vacanța de iarnă mulți dintre deputați nu au, întrucît se apropie alegerile, argumentează ei.

„Ca de obicei voi sărbători revelionul la Basarabeasca, împreună cu părinții mei", a relatat deputata PCRM Ina Șupac.

„Care vacanță? Această perioadă coincide cu începerea procedurilor organizatorice de înregistrare a concurenților electorali. Avem mult de muncit", a reacționat deputatul democrat Sergiu Sîrbu.

El a mai adăugat că va sărbători revelionul în sînul familiei, alături de bunici, alături de prieteni, lîngă un brad. "Am să vă deschid și un mic secret: am găsit un brăduț înalt aproape de doi metri la Briceni și i-am rugat pe prietenii să mi-l aducă cu tot cu rădăcini, vreau să-l plantez într-un ghiveci mare, iar imediat după revelion vreau să-l plantez în curtea blocului unde locuiesc, ca acel brad să-și continue viața mai departe și să-i bucure pe cei din jur".

Și deputatul PSRM Vlad Bătrîncea a menționat că nu a avut niciodată vacanță în această perioadă. "Ca și tot timpul voi fi la Chișinău împreună cu cei apropiați. Noi vacanță de iarnă nu am avut și anul acesta cu atît mai mult nu vom avea. Sîntem pe loc împreună cu tot poporul".

Tot acasă va sărbători și deputatul liberal Lilian Carp. „Dacă în fiecare an plecam eu la socrii de Anul Nou, în acest an este invers, ei vin la mine, vine sora mea, deci voi fi în sînul familiei. Planuri de vacanță nu am".

Pentru Vicepreședintele Parlamentului Valeriu Ghilețchi, care urmează să devină bunic pentru a patra oară, aceste sărbători vor avea o semnificație specială.

„Avem trei nepoți, al patrulea e pe drum așa că ne bucurăm să fim cu toții acasă, vom sărbători în sînul familiei", a relatat el.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

deputat , Anul Nou

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
2295 locuitori

Chiperceni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chiperceni, Andreevca și Voroteţ. Localitatea se află la distanța de 23 km de oraşul Orhei şi la 69 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2295 de oameni. Satul Chiperceni a fost menționat documentar în anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.