28 decembrie 2018, 14:27 Realitatea moldovenească views 15332
Case noi pentru peste 300 de familii de militari ai Armatei Naționale
28 decembrie 2018, 14:27 Realitatea moldovenească views 15332

Case noi pentru peste 300 de familii de militari ai Armatei Naționale

Sute de militari ai Armatei Naționale au primit cheile de la noile lor locuințe de serviciu, scrie Noi.md cu referire la un comunicat al executivului.

Cheile de la apartamente le-au fost înmînate în cadrul unei ceremonii solemne, la care a participat și premierul Pavel Filip.

„Să vă bucurați de apartamentele noi chiar în ajun de sărbătoare. Acasă în primul rînd înseamnă familia noastră, dar acasă înseamnă și locuința unde se adună această familie", a spus Pavel Filip.

Oficialul s-a referit la proiectele sociale lansate inclusiv pentru militari. Potrivit lui, astăzi peste 100 dintre ei beneficiază de indemnizaţii lunare pentru închirierea spaţiului locativ, mai multe familii de militari au beneficiat de proiectul „Prima casă", iar alte 111 de familii locuiesc deja în apartamentele de serviciu. Totodată, în următorii ani se planifică construcția altor 600 de locuințe pentru militari.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

casa , militari

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
773 locuitori

Bilicenii Noi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile lipovanca, Bilicenii Noi, Mîndreștii Noi. Localitatea se află la 15 km de oraşul Sîngerei şi la 109 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 773 de oameni. Satul Bilicenii Noi a fost atestat documentar în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.