01 decembrie 2018, 14:40 Realitatea moldovenească views 9877
Pascaru spune ce l-a făcut să participe la alegerile parlamentare (Video)
01 decembrie 2018, 14:40 Realitatea moldovenească views 9877

Pascaru spune ce l-a făcut să participe la alegerile parlamentare (Video)

Liderul Mișcării Naționale "Voievod", Nicolae Pascaru, înaintat în calitate de candidat PSRM pe circumscripție uninominală, la Ialoveni, a dezvăluit motivele care l-au determinat să se implice în politică.

El spune că a fost o decizie grea, dar că l-a motivat mult sprijinul echipei.

„Cu doi ani în urmă un jurnalist m-a întrebat care e cea mai mare nebunie pe care am făcut-o în viața asta. Eu m-am gîndit și am răspuns că cea mai mare nebunie va fi dacă mă voi implica vreodată în politică. Sigur că m-a motivat situația în care ne aflăm acum, care este una foarte dificilă. Pe de altă parte, politicul este o pistă foarte periculoasă, avînd în vedere caracterul meu.

Un alt motiv pentru care m-am implicat este echipa, faptul că avem un lider național, Igor Dodon. Sîntem mîndri că avem un astfel de președinte care dă mîna cu Trump, se întîlnește cu lideri mondiali, este aplaudat în Duma rusă de Stat..", a relatat Pascaru în cadrul unei întîlniri cu participanții proiectului "iExpert" organizat de Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan".

El a mai subliniat că implicarea în politică îi va da posibilitatea să cunoască și mai bine starea de lucruri în țară.

„La un moment dat puțin mi-a părut rău, dar mă bucur că am o experiență nouă. În fiecare zi vorbesc cu oamenii din teritoriu. Mă amărăsc lucrurile care se fac în Moldova, dar în același timp mă bucur să văd că avem oamenii gospodari, muncitori", a adăugat liderul Mișcării Naționale "Voievod".

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Nicolae Pascaru , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
296 locuitori

Huzun este un sat din cadrul comunei Micleuşeni, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Strășeni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 296 de oameni. Satul Huzun a fost menționat documentar în anul 1878.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.