16 noiembrie 2018, 12:40 Realitatea moldovenească views 13009
Cei mai buni studenți din țară pot concura pentru obținerea unei burse de 12 mii de lei
16 noiembrie 2018, 12:40 Realitatea moldovenească views 13009

Cei mai buni studenți din țară pot concura pentru obținerea unei burse de 12 mii de lei

Cei mai buni studenți din țară pot depune dosarele pentru obținerea burselor de merit, valoarea cărora este de 12 mii de lei. Actele pot fi prezentate până la 17 decembrie curent, transmite MOLDPRES.

În acest an vor fi acordate 50 de burse. 35 dintre acestea vor fi destinate studenților din ultimul an de studii superioare de licență, iar 15 - studenților din primul an de studii superioare de masterat.

Potrivit Centrului de Informații Universitare, solicitanții trebuie să întrunească mai multe criterii de eligibilitate. Astfel, aceștia trebuie să fie cetățeni și rezidenți ai Republicii Moldova, cu vârsta limită de 30 de ani inclusiv, să fie înmatriculați în ultimul an de studii de licență sau primul an de studii de masterat, să aibă o reușită academică bună și să demonstreze participarea în activități curriculare și extracurriculare.

Programul „Burse de Merit – pentru cei mai buni studenți", ediția XXIII, este organizat sub egida Consiliului Rectorilor din R. Moldova, cu suportul financiar al unei bănci comerciale și unui operator de telefonie mobilă.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

bursa , studenţi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1870
Populația:
1164 locuitori

Grinăuţi este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grinăuţi și Ciobanovca. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîșcani și la 175 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1164 de oameni. Satul Grinăuți a fost menționat documentar în anul 1870.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.