03 octombrie 2018, 15:30 Realitatea moldovenească views 8680
Am putea avea tarife mai mici la energia electrică?
03 octombrie 2018, 15:30 Realitatea moldovenească views 8680

Am putea avea tarife mai mici la energia electrică?

„Gas Natural Fenosa" susține că și-a redus cheltuielile de funcționare cu aproximativ 20% față de costurile anterioare calculate în tarif, fapt care va permite reducerea tarifului pentru consumatorii finali.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat, la finele săptămînii trecute, valoarea costurilor de bază pentru primul an de valabilitate a Metodologiei de calculare, aprobare și aplicare a prețurilor reglementate pentru furnizarea de energie electrică de către furnizorul final și furnizorul de servicii universale în anul de bază 2018. Astfel, costurile de bază ale furnizării energiei electrice la prețuri reglementate au fost aprobate în valoare de 62,004 milioane de lei, inclusiv costurile de personal – 21 de milioane de lei, costuri materiale - 0,7 milioane de lei, cheltuieli pentru serviciile organizațiilor terțe – 40,3 milioane de lei.

Un comunicat de presă al „Gaz Natural Fenosa" arată că principalele motive pentru reducerea consturilor sînt automatizarea procesului de tipărire a facturilor, plățile online, posibilitatea de soluționare online a incidentelor clienților fără necesitatea de vizitare a Oficiilor Comerciale, implementarea serviciului telefonic robotizat (IVR), a Oficiului virtual (Virtual Office), optimizarea proceselor de relație cu clientul folosind canale moderne de comunicare.

Sursa: ziarulnational.md

Cuvinte cheie:

energie electrică , tarife

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
104 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Zolotievca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Anenii Noi și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 104 oameni. Satul Nicolaevca a fost înființat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.