11 septembrie 2018, 14:15 Realitatea moldovenească views 9054
Opinie: S-a încercat înlăturarea de la putere a unui candidat iubit de poporul moldovenesc
11 septembrie 2018, 14:15 Realitatea moldovenească views 9054

Opinie: S-a încercat înlăturarea de la putere a unui candidat iubit de poporul moldovenesc

Accidentul în care a fost implicat președintele țării, Igor Dodon, este unul bine regizat și nu este altceva decît o tentativă de omor prin care s-a încercat înlăturarea de la putere a șefului statului.

De această părere este președintele Mişcării de Tineret „Voievod", Nicolae Pascaru.

Potrivit lui, Igor Dodon este unicul președinte al Republicii Moldova care, într-un timp foarte scurt, a inițiat mai multe proiecte naționale și internaționale care au drept scop consolidarea statalității țării noastre, lucru incomod pentru unii jucători politici.

„S-au cheltuit milioane de euro pentru a distruge tot ce este independență și suveranitate. În țara noastră sînt foarte mulți oameni care își doresc eliminarea de la putere a președintelui țării. Este foarte straniu că la doar o lună după refuzul președintelui de a aproba construcția în centrul capitalei a Ambasadei SUA, Igor Dodon ajunge să fie implicat într-un accident atît de grav", a punctat Pascaru.

Printre proiectele inițiate de Igor Dodon se numără: Anul lui Ștefan Cel Mare, Festivalul familiei dar și altele.

Președintele Miscării „Voievod" consideră că președintele este o persoană incomodă pentru mulți din societatea noastră, iar accidentul în care a fost implicat nu este altceva decît o tentativă vădită de asasinat.

„Este o tentativă de omor asupra președintelui. În videoul publicat în mass-media se vede clar cum camionul întoarce volanul și lovește în mod intenționat cortegiul prezidențial. Asta în condițiile în care, președintele era însoțit nu doar de paza de stat, dar și de reprezentanții poliției, care trebuiau să asigure securitatea șefului statului", a menționat Pascaru.

Potrivit lui, s-a încercat înlăturarea de la putere a unui candidat iubit de popor și a unui lider de partid care are toate șansele să iasă învingător în urma alegerilor parlamentare care urmează să aibă loc în viitorul apropiat.

Reamintim că duminică președintele țării, Igor Dodon, a fost implicat într-un grav accident rutier pe traseul Ungheni-Chișinău. Mașina în care se afla șeful statului a fost lovită în plin de o camionetă care a ieșit pe contrasens. Drept urmare, președintele și doi membrii ai familiei sale au ajuns cu diverse traumatisme la spital.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , președinte , accident

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
935 locuitori

Cenuşa este un sat din cadrul comunei Roşietici, raionul Floreşti. Situat pe malul drept al rîului Răut, satul Cenuşa se află la 16 km de oraşul Floreşti şi la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1479 cu denumirea Borodniceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.