10 august 2018, 15:30 Realitatea moldovenească views 12425
O înregistrare audio cu dezvăluirile lui Veaceslav Platon a fost făcută publică (Audio)
10 august 2018, 15:30 Realitatea moldovenească views 12425

O înregistrare audio cu dezvăluirile lui Veaceslav Platon a fost făcută publică (Audio)

Înregistrarea audio făcută publică de jurnalişti unui portal din țară, le-a fost expediată de către unul din avocaţii săi, împreună cu rugămintea de a-i respecta confidenţialitatea, din raţionamente de securitate, dar şi juridice, acesta fiind încorsetat de restricţiile legale care reglementează secretul profesional.

Înregistrarea audio reprezintă în esenţă un autodenunţ al lui Veaceslav Platon, care obligă instituţiile de drept de la Chişinău să-i recalifice faptele conform componenţei de infracţiune de atac la securitatea economică, subminarea securităţii statului şi trădare de patrie.

Expertiza înregistrării, care pare a fi operată în timpul unei întrevederi a lui Veaceslav Platon cu avocaţii săi, a confirmat că înregistrarea este autentică, fără interferenţe de montaj, iar vocea care apare în ea îi aparţine lui Veaceslav Platon.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Veaceslav Platon

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
202 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Cazangic, raionul Leova. Localitatea Frumu;ica se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 202 oameni. Satul Frumușica a fost atestat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.