24 iulie 2018, 12:00 Realitatea moldovenească views 6974
Medalie de bronz pentru Moldova la Olimpiada Internaţională de Biologie
24 iulie 2018, 12:00 Realitatea moldovenească views 6974

Medalie de bronz pentru Moldova la Olimpiada Internaţională de Biologie

Elevii din Republica Moldova au obţinut o medalie de bonz şi o menţiune de onoare în cadrul celei de-a 29-a ediţii a Olimpiadei Internaţionale de Biologie, desfăşurată în perioada 15 – 22 iulie, în Teheran, Iran.

Medalia de bronz a fost cîștigată de către Andreea Jitaru, elevă în clasa a XI-a, Liceul Teoretic „Orizont", din municipiul Chişinău, iar mențiunea de onoare a fost obținută de către Ilinca Mazureac, elevă în clasa a XI-a, Liceul de Creativitate și Inventică „Prometeu-Prim", din capitală.

La ediția a 29-a a Olimpiadei Internaționale de Biologie au participat peste 260 de concurenți din 70 de țări ale lumii. Republica Moldova a fost reprezentată de patru elevi și doi profesori.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

medalie , olimpiada , biologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
1322 locuitori

Victorovca este un sat din cadrul comunei Ciobalaccia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1322 de oameni. Satul Victorovca a fost menționat documentar în anul 1865.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.