05 iulie 2018, 11:15 Realitatea moldovenească views 6831
A fost aprobat un nou proiect de lege care vizează automobilele din Transnistria
05 iulie 2018, 11:15 Realitatea moldovenească views 6831

A fost aprobat un nou proiect de lege care vizează automobilele din Transnistria

Guvernul a aprobat un proiect de lege referitor la procedura de luare la evidență a autovehiculelor din regiunea transnistreană.

Obiect al prezentului proiect sînt autoturismele și remorcile atașate la acestea, motocicletele, mopedele și bicicletele cu motor auxiliar, aflate în proprietatea persoanelor fizice cu domiciliu permanent în unitățile administrativ-teritoriale din stînga Nistrului și din municipiul Bender și a unor categorii de persoane juridice înregistrate la autoritățile competente ale Republicii Moldova.

Procesul de înmatriculare a acestor mijloace de transport se va efectua de către reprezentanții Agenției Servicii Publice, în puncte specializate, amplasate în or.Rîbniţa și Tiraspol, în baza documentelor confirmative ce atestă domiciliul persoanei și dreptul de proprietate, însoțite de o declarație scrisă pe propria răspundere a solicitantului cu privire la veridicitatea informațiilor furnizate.

Autovehiculele menționate vor obține plăcuțe și certificate de înmatriculare de model neutru, fără achitarea drepturilor de import și a plăților obligatorii stabilite conform Legii Fondului de susținere a populației, cu prezentarea obligatorie a actelor vamale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

lege , Transnistria , automobil

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
935 locuitori

Cenuşa este un sat din cadrul comunei Roşietici, raionul Floreşti. Situat pe malul drept al rîului Răut, satul Cenuşa se află la 16 km de oraşul Floreşti şi la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1479 cu denumirea Borodniceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.