22 iunie 2018, 15:30 Realitatea moldovenească views 8756
Drumarii care vor admite abateri de la calitate vor fi nevoiţi să refacă lucrările din cont propriu
22 iunie 2018, 15:30 Realitatea moldovenească views 8756

Drumarii care vor admite abateri de la calitate vor fi nevoiţi să refacă lucrările din cont propriu

Drumarii care vor admite abateri de la calitate vor fi nevoiţi să refacă lucrările din cont propriu. Anunţul a fost făcut astăzi de liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, la finele şedinţei săptămînale a formaţiunii unde a fost discutat procesul de implementare a programului "Drumuri bune pentru Moldova".

Potrivit lui Plahotniuc, în şedinţa de azi a formaţiunii reprezentanţii Guvernului au venit cu un raport despre graficul și calitatea lucrărilor, care se efectuează în cadrul programului"Drumuri bune pentru Moldova".

"Față de graficul stabilit, avem un avans considerabil, deoarece, potrivit planului, pînă la această dată, urmau să fie realizate 100 de tronsoane, dar noi avem deja 163 finalizate, și în acest context am cerut de la responsabili să muncească cu același avînt, astfel încât oamenii să se poată bucura cît mai curând de drumuri mai bune", a menționat preşedintele democraţilor.

El a specificat că a solicitat Guvernului să facă monitorizări privind calitatea tuturor drumurilor reabilitate. "Am cerut ca acolo, unde se vor constata abateri de la calitate, constructorii să fie obligați să le facă din nou, dar deja din cont propriu", a spus Plahotniuc.

La începutul anului curent în Republica Moldova a fost lansat, la iniţiativa PDM, programul naţional "Drumuri bune pentru Moldova" în cadrul căruia vor fi reabilitate 1200 kilometri de drumuri.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

drum , reparatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
3693 locuitori

Mileştii Mici este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mileştii Mici și Piatra Albă. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ialoveni și la 19 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3693 de oameni. Satul Mileştii Mici a fost menționat documentar în anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.