19 martie 2018, 12:33 Realitatea moldovenească views 9681
Igor Dodon l-a desemnat pe noul ministru al justiției (Doc)
19 martie 2018, 12:33 Realitatea moldovenească views 9681

Igor Dodon l-a desemnat pe noul ministru al justiției (Doc)

Victoria Iftodi a fost numită ministru al justiției al Republicii Moldova.

Un decret în acest sens a fost semnat de către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, după discuțiile purtate cu prim-ministru Pavel Filip și Victoria Iftodi.

„O cunosc personal de foarte mult timp pe doamna Iftodi. Cred că este una dintre puținele persoane, recomandate de majoritatea parlamentară pentru funcția de ministru, care ar corespunde criteriilor de integritate, persoană care sper că se va impune și va promova reformele necesare în justiție", a scris Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Potrivit lui, în cadrul întrevederii s-a discutat în detaliu despre necesitatea stringentă de realizare a reformelor reale în sectorul justiției.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

ministru , Igor Dodon

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
207 locuitori

Roşcanii de Sus este un sat din cadrul comunei Ghiduleni, raionul Rezina. Satul Roșcanii de Sus este situat la o distanță de 43 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 207 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.