18 ianuarie 2018, 14:15 Realitatea moldovenească views 13195
Gas Natural Fenosa vinde filiala din Moldova
18 ianuarie 2018, 14:15 Realitatea moldovenească views 13195

Gas Natural Fenosa vinde filiala din Moldova

Compania Gas Natural Fenosa scoate la vînzare afacerea din Moldova, scrie ziarul spaniol El Economista.

Sursa citată scrie că decizia companiei este motivată de starea activelor filialei din Moldova, pe care le califică drept „problematice".

Actualmente, Gas Natural Fenosa efectuează o reviziure startegică a tuturor activelor, pe care a început-o odată cu intrarea fondului american GIP, care insistă asupra îmbunătățirii eficienței companiei.

Gas Natural Fenosa este prezentă în Moldova din anul 2000, prestând servicii la peste 800 000 de clienți, prin filialele Red Union Fenosa și Gas Natural Fenosa Furnizare Energie, create pentru a distribui și a vinde energia electrică în centrul și sudul țării, inclusiv în Capitală.

Solicitat de NOI.md, serviciul de presă al companiei Gas Natural Fenosa din Moldova a menționat că va reveni mai tîrziu cu un comentariu la informația vehiculată în presă.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
924 locuitori

Oneşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Oneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Strășeni și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 924 de oameni. Satul Onești a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.