12 iulie 2017, 11:45 Realitatea moldovenească views 3144
„Urmașii lui Ștefan” au lansat un proiect dedicat tinerilor moldoveni (Foto)
12 iulie 2017, 11:45 Realitatea moldovenească views 3144

„Urmașii lui Ștefan” au lansat un proiect dedicat tinerilor moldoveni (Foto)

Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan" a lansat ieri, 11 iulie 2017 proiectul „Young Leadership Summer School", proiect dedicat tinerilor moldoveni cu atitudine de lider, care au vîrsta cuprinsă între 15-17 ani și doresc să contribuie la dezvoltarea societății.

„Young Leadership Summer School" este un proiect inițiat de Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan", anunțat la data de 27 iunie, în cadrul unei conferințe de presă. Astfel, pe parcursul a 4 zile, în perioada 11-14 iulie și 17-20 iulie, cîte 20 de tineri vor fi implicați în acest proiect.

Programul proiectului include asemenea activități precum:

*Lidersim;
* Managementul timpului;
* Public Speaking;
* Oportunități de voluntariat;
*Drepturile Omului;
* Diversitatea Culturală;
* Elaborarea CV-ului și a scrisorii de motivare;

Participanții vor avea parte atît de activități teoretice cît și de cele practice, cînd vor trebui să interacționeze cu alți oameni din oraș pentru a colecta păreri, a realiza sondaje, pentru a alcătui apoi prezentările respective.

Menționăm că Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan" pledează pentru o tînără generație puternică, reprezentată de lideri de tineret care vor fi capabili să producă schimbările necesare în societatea moldovenească. La rîndul său, „Urmașii lui Ștefan" sînt gata să ofere întregul suport organizațional pentru realizarea ideilor și proiectelor în domeniul tineretului.

Cuvinte cheie:

Urmașii lui Ștefan , proiect , tineret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
730 locuitori

Marcăuţi este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Marcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Dubăsari și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 730 de oameni. Satul Marcăuţi a fost menționat documentar în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.