10 iulie 2017, 17:00 Realitatea moldovenească views 2837
Restricții la parcarea autovehiculelor alimentate cu gaze
10 iulie 2017, 17:00 Realitatea moldovenească views 2837

Restricții la parcarea autovehiculelor alimentate cu gaze

Unitățile de transport alimentate cu gaze nu vor putea staționa în parcările subterane ale clădirilor locative, clădirilor de menire social-culturală și celor cu destinație publică și administrativă. Va fi interzis accesul și staționarea acestora în parcările subterane de tip închis, transmite IPN cu referire la modificările aprobate de Guvern la Regulamentul circulației rutiere.

Regulamentul a fost completat și cu un nou indicator care interzice accesul autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze naturale comprimate sau gaze naturale lichefiate.

Scopul acestor modificări este de a reduce riscurile de incendii și explozii.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

automobil , parcare , restrictie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
798 locuitori

Pietrosu este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Măgura Nouă, Pietrosu și Măgura. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 114 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Pietrosu a fost menționat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.