22 martie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 5337
„Urmașii lui Ștefan” în vizită la Președintele Dodon (Foto)
22 martie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 5337

„Urmașii lui Ștefan” în vizită la Președintele Dodon (Foto)

Participanții proiectului iExpert ai Mișcării de Tineret „Urmașii lui Ștefan" au efectuat astăzi, 21 martie, o vizită de studiu la Președinția Republicii Moldova.

Vizita de studiu s-a desfășurat în contextul derulării proiectului iExpert, proiect orientat spre dezvoltarea abilităților și calităților de lider în rîndul tinerilor. Astfel, vizita a început cu cunoașterea aparatului Președintelui, prin care tinerii moldovevi au cunoscut persoanele care activează în diferite structuri ale Președinției.

Tinerii au avut oportunitatea de a se întîlni cu Președintele Republicii Moldova, domnul Igor Dodon, în sala de protocol, în cadrul căreia tinerii au discutat despre problemele tinerilor și inițiativelor Președintelui în acest domeniu.

Ca urmare, tinerii au avut parte de o discuție non-formală cu consilierii Președintelui Republicii Moldova, - domnul Maxim Lebedinschii, consilier în domeniul juridic;

- domnul Andrei Neguța, consilier în domeniul politicii externe;
- domnul Corneliu Popovici, consilier în domeniul educației, culturii și cercetării;
- domnul Ruslan Flocea, Secretar General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova;

În cadrul discuțiilor întreținute, tinerii au fost familiarizați cu atribuțiile Președintelui, prioritățile și inițiativele instituției date, precum și alte totalizări ale primelor 100 de zile de activitate a domnului Igor Dodon în funcția de Președinte al Republicii Moldova. Discuțiile au avut loc într-un format constructiv, consilierii Președintelui dînd dovadă dă deschidere precum și profesionalism.

Pe această cale, Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan"aduce sincere mulțumiri domnului Igor Dodon și echipei sale pentru deschiderea pentru tineret și voința de a realiza noi inițiative menite să îmbunătățească viața tinerilor din Moldova.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
665 locuitori

Sărata-Mereșeni este un sat din cadrul comunei Mereșeni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Hîncești și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 665 de oameni. Satul Sărata-Mereșeni a fost menționat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.