06 octombrie 2016, 09:30 Realitatea moldovenească views 3753
Inspecția periodică a sistemelor de încălzire în clădiri
06 octombrie 2016, 09:30 Realitatea moldovenească views 3753

Inspecția periodică a sistemelor de încălzire în clădiri

Guvernul a aprobat în ședința de miercuri Regulamentul privind modul de organizare și desfășurare a inspecției periodice a sistemelor de încălzire în clădiri.

Inspectarea periodică este necesară având în vedere eficiența energetică redusă cu care se confruntă majoritatea clădirilor.

Astfel, periodicitatea efectuării inspecției va fi determinată în funcție de categoria clădirii, precum și de tipul sistemului de încălzire.

Totodată, autorităţile își propun să stabilească măsurile ce trebuie aplicate în vederea reducerii consumului de energie și a limitării emisiilor de dioxid de carbon sau a gazelor, cât și să furnizeze recomandări proprietarilor de clădiri pentru îmbunătățirea performanței energetice a sistemului de încălzire.

Inspecției periodice urmează să fie supuse sistemele de încălzire cu o putere nominală utilă mai mare de 20kw.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

sistem , incalzire , clădire

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
231 locuitori

Zloți este o loc.st.c.f. din cadrul comunei Codreni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cimișlia și la 51 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 231 de oameni. Loc.st.c.f. Zloți a fost înființată în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.