12 august 2016, 10:35 Realitatea moldovenească views 4853
Pokemon în lege: popularul joc va fi interzis în școlile din Moldova?
12 august 2016, 10:35 Realitatea moldovenească views 4853

Pokemon în lege: popularul joc va fi interzis în școlile din Moldova?

În școlile din Republica Moldova a fost permis oficial jocul „Pokemon GO".

În orice caz, Ministerul Educației nu intenționează să interzică jocul „Pokemon GO", le-a declarat jurnaliștilor șefa Direcției principale educație, tineret și sport a Primăriei Chișinău, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb.

Potrivit funcționarei, în Chișinău acest joc nu este foarte răspîndit printre elevi, de aceea nu ar trebui de făcut griji că aceasta ar putea avea un impact negativ asupra instruirii elevilor.

„În Chișinău nu sînt prea mulți vînători de pokemoni. În Moldova acest joc nu este la fel de popular ca în România, de exemplu, de aceea deocamdată nu are sens să-l înterzicem", a spus Nagnibeda-Tverdohleb.

Surse din cadrul serviciului de presă al Ministerului Educației au menționat că în timpul lecțiilor anume profesorii trebuie să fie atenți ca elevii să nu facă abuz de telefon.

De menționat că în Moldova deja au apărut antrenori ai jocului „Pokemon GO".

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

jocuri , scoala , interdicţie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
3407 locuitori

Corten este un sat şi comună din raionul Taraclia. Corten este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3407 oameni. Satul Corten a fost întemeiat în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.