06 iulie 2016, 12:10 Realitatea moldovenească views 4564
Noua generație de polițiști, gata să servească Patria (Foto)
06 iulie 2016, 12:10 Realitatea moldovenească views 4564

Noua generație de polițiști, gata să servească Patria (Foto)

Peste 260 de agenţi de poliţie din promoţia care a absolvit anul acesta Academia „Ştefan cel Mare" a MAI și-au primit diplomele de licență. Documentele le-au fost înmînate de către ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

În cadrul evenimentului, Alexandru Jizdan, de asemenea absolvent al acestei instituții, a adresat un mesaj de felicitare absolvenţilor Academiei pentru meritul și succesul obținut în toți acești ani.

"Stimați absolvenți, de astăzi sînteți piloni importanți în societatea noastră, sînteți cei de care Ministerul de Interne are nevoie în dezvoltarea sa instituțională, iar cetățenii pentru a se simți în siguranță. Să vă satisfaceți serviciul cu demnitate si prudență, iar noi, la rîndul nostru, vă vom susține, pentru a îmbunătăți nivelul calității serviciilor acordate de MAI populației", a menționat Alexandru Jizdan în discursul său.

În acest an, Academia de Poliție „Ştefan cel Mare" a fost absolvită de către 264 studenți, dintre care: 89 au absolvit Facultatea de Drept; 107-Securitate Civilă și Ordine Publică; 68-Facultatea de Drept prin contract.

Academia "Ştefan cel Mare" a MAI, fondată la 1 septembrie 1990, este un centru de instruire, ştiinţific şi cultural, cu bogate tradiţii şi cu un adevărat spirit universitar; o instituţie modernă, care în 25 de ani de activitate, a dobîndit, prin perseverenţă şi rigurozitate, un renume în plan naţional şi internaţional. Instituţia îşi îndeplineşte cu succes obiectivele sale în domeniul instruirii şi pregătirii cadrelor de poliţişti.

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

politia , Patria , ministru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
390 locuitori

Boghenii Vechi este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ungheni și la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 390 de oameni. Satul Boghenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1490.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.