24 martie 2016, 16:16 Realitatea moldovenească views 6549
Pascaru: Asistăm la un atac informațional îndreptat împotriva Moldovei (Video)
24 martie 2016, 16:16 Realitatea moldovenească views 6549

Pascaru: Asistăm la un atac informațional îndreptat împotriva Moldovei (Video)

„Lipsa de acțiune a autorităților statului, în legătură cu marșul unionist anunțat pentru ziua de 27 martie, este alarmantă".

De această părere este președintele mișcării de tineret „Voievod", Nicolae Pascaru, care a remarcat, în cadrul unui interviu, că demersul unionist este promovat în mod inconștient, inclusiv de postul public de televiziune, notează NOI.md.

„Asistăm la un atac informațional asupra statului. Este o situație ieșită din comun, cînd autoritățile nu dau niciun semnal de viață. Cel mai curios este faptul că televiziunea publică, plătită din bani publici, cheamă tinerii la un marș antistatal. Este de fapt un paradox și un atac informațional. Deși noi, cei care facem parte din organizațiile pro-Republica Moldova, ne-am expus public poziția față de evenimentul din 27 martie, e straniu că am fost ignorați de toate posturile de televiziune. Este revoltătoare această situație", a explicat Pascaru.

Activistul s-a arătat indignat și de faptul că structurile de forță, ministerele responsabile de asigurarea securității statului nu întreprind nimic pentru a curma această tentativă, în opinia lui, de subminare a statului.

Nicolae Pascaru a reiterat apelul de consolidare a forțelor, în vederea protejării statalității Republicii Moldova. „Reprezentăm o mare parte dintre cetățenii care cred în acest stat. Sîntem obligați să păstrăm această liniște internă și să muncim mai mult pentru acest stat. Fac un apel la adresa organizaților politice, a societății civile să fim mai vigilenți și să ieșim în apărarea țării noastre. Chem, totodată, societatea civilă să păstreze calmul, dar să nu fie indiferentă, pentru că indiferența înseamnă degradare", a adăugat Nicolae Pascaru.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Nicolae Pascaru , atac , informatia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
773 locuitori

Bilicenii Noi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile lipovanca, Bilicenii Noi, Mîndreștii Noi. Localitatea se află la 15 km de oraşul Sîngerei şi la 109 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 773 de oameni. Satul Bilicenii Noi a fost atestat documentar în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.