07 octombrie 2015, 16:10 Realitatea moldovenească views 8168
Demisia lui Gurin, Chetraru și Ciocan, aprobată de trei comisii parlamentare
07 octombrie 2015, 16:10 Realitatea moldovenească views 8168

Demisia lui Gurin, Chetraru și Ciocan, aprobată de trei comisii parlamentare

Trei comisii parlamentare au avizat pozitiv proiectele de hotărîre privind demisia procurorului general, Corneliu Gurin, a șefului CNA, Viorel Chetraru, și a președintelui CEC, Iurie Ciocan. Proiectele au fost avizate astăzi și urmează a fi examinate și supuse votului în plenul Parlamentului, informează NOI.md.

În favoarea demisiei șefilor de instituții vizați s-au pronunțat deputații din Comisia administrare publică, dezvoltare regională, Comisia agricultură și industrie alimentară, precum și Comisia drepturile omului și relații interetnice. În ultima comisie, proiectele de demisie au fost aprobate cu unanimitate de voturi.

„Cred că în Parlament o să vedem cine pe cine protejează în caz că alți colegi deputați nu vor susține aceste proiecte. A venit timpul să facem ordine și să-i maturăm la gunoiștea politică pe cei incompetenți, iar cei care au furat banul public să ajungă acolo unde le este locul, adică la pușcărie", a scris socialistul Grigore Novac pe o rețea de socializare.

Tot astăzi, deputații socialiști le-au înmînat colegilor din celelalte fracțiuni parlamentare proiectul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Streleț.

Sursa: www.noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
258 locuitori

Reteni este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîșcani şi la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Reteni a fost menționat documentar în anul 1569.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.