10 februarie 2015, 16:28 Realitatea moldovenească views 7848
ANRE: Tarifele pentru energia electrică vor rămâne neschimbate
10 februarie 2015, 16:28 Realitatea moldovenească views 7848

ANRE: Tarifele pentru energia electrică vor rămâne neschimbate

Tarifele pentru energia electrică vor rămâne neschimbate. Informaţia a fost confirmată pentru Radio Moldova Actualităţi, de către conducerea Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), după ce în presă au apărut informaţii precum că tarifele la energia electrică ar putea fi majorate.

„Tarifele provizorii pentru serviciile de distribuție ale energiei electrice prestat de către RED Union Fenosa, aprobate la sfârșitul anului trecut de Consiliul de Administrație nu au nicio legătură cu tarifele finale pentru consumatorii finali și se referă doar la relațiile între două întreprinderi: Red Union Fenosa, care prestează servicii de distribuție, și noua companie Gas Natural Fenosa Furnizare Energie, care prestează servicii de furnizare a energiei electrice. Ultima companie a fost creată la 1 ianuarie 2015, în rezultatul divizării întreprinderii Red Union Fenosa", a declarat, pentru Radio Moldova Actualități, reprezentantul Serviciului de presă al ANRE, Anatol Barbei.

ANRE precizează că tarifele provizorii pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice vor fi achitate nu de consumatorii finali, ci de către noua întreprindere Gas Natural Fenosa Furnizare Energie pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice prestat acesteia de compania RED Union Fenosa.

După finalizarea procedurii de reorganizare prin separare a altor două rețele de distribuţie a energiei electrice RED Nord şi RED Nord Vest, ANRE urmează să stabilească tarifele pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice prestat de întreprinderile respective.

Sursa: www.trm.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
2171 locuitori

Zîmbreni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zîmbreni și Găureni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Ialoveni și la 30 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2171 de oameni. Satul Zîmbreni a fost menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.