18 februarie 2014, 11:06 Realitatea moldovenească views 6404
Moldovenii au participat la Tîrgul companiilor şcolare din Tallinn
Foto: trm.md
18 februarie 2014, 11:06 Realitatea moldovenească views 6404

Moldovenii au participat la Tîrgul companiilor şcolare din Tallinn

Elevi şi profesori din ţara noastră au reprezentat Republica Moldova la Tîrgul companiilor şcolare ce a avut loc, recent, în capitala Estoniei, Tallinn.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, la evenimentul din Tallinn au luat parte 160 de companii școlare din Estonia, Finlanda, Norvegia și Republica Moldova.

Țara noastră a fost reprezentată de către „Junior Achievement Moldova" și companiile școlare din orașele Ungheni și Edineț. Tinerii moldoveni prezenți la tîrg au comercializat produse confecționate de către elevii din instituțiile de învățămînt din localitățile de origine și au participat la concursurile organizate în cadrul Tîrgului.

Parteneri ai proiectului au fost Ambasada Republicii Moldova în Estonia și Ambasada SUA la Chișinău.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Estonia , Moldova , educatie , iarmaroc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1501
Populația:
2138 locuitori

Ivancea este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brăneşti, Ivancea și Furceni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Orhei și la 40 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2138 de oameni. Satul Ivancea a fost menționat documentar în anul 1501.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.