Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească
15 octombrie 2020, 11:10 Diaspora moldovenească views 4225
Noi condiții pentru moldovenii care vor să meargă în Italia
15 octombrie 2020, 11:10 Diaspora moldovenească views 4225

Noi condiții pentru moldovenii care vor să meargă în Italia

Cetățenii Republicii Moldova au dreptul de a intra în Italia dacă au permis de ședere valabil în țara respectivă (Permesso di soggiorno), primit înainte de 9 iulie, anul curent.

Dreptul de a intra în Italia îl au și rudele de gradul I ai cetățenilor menționați. Anunțul a fost făcut pe pagina web a companiei Air Moldova, transmite IPN.

Compania mai informează pasagerii că, în baza deciziei autorităților italiene, cetățenii moldoveni, care merg cu scopul de a realiza un tratament sau de a studia pe teritoriul Italiei, vor fi și ei acceptați, în baza actelor confirmative.

Toți pasagerii care sosesc în Italia din Moldova vor trebui să prezinte un test negativ pentru COVID-19, efectuat cu cel puțin 72 de ore înainte de intrarea în Italia. De asemenea, aceștia sînt obligați să se plaseze în carantină pentru 14 zile.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Italia , reguli

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2483 locuitori

Hîrtopul Mare este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hîrtopul Mic și Hîrtopul Mare. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Criuleni și la 31 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2483 de oameni. Satul Hîrtopul Mare a fost menționat documentar în anul 1495.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.