Mergi spre compartimentul: Turismul în Moldova
22 septembrie 2020, 10:10 Turismul în Moldova views 3785
Călătorii restricționate? E un timp potrivit să descoperi Moldova
22 septembrie 2020, 10:10 Turismul în Moldova views 3785

Călătorii restricționate? E un timp potrivit să descoperi Moldova

Carantina ne-a dat peste cap prea multe planuri. Ne rămâne doar să ne adaptăm și să găsim alte soluții pentru a petrece timpul cât mai interesant. Restricțiile privind călătoriile în lume sunt diferite și toate implică mai multe riscuri. Dar să nu te alarmezi. Mereu poți să redescoperi locuri pitorești și în Moldova. Și dacă carantina ți-a afectat bugetul, nu te indispune. Probabil soluțiile alternative sunt chiar la îndemnă și e momentul perfect să analizezi varianta unui credit pentru o vacanță binemeritată, de ce nu?

Până atunci, te ajutăm să alegi destinațiile turistice moldovenești pentru mica ta călătorie.

Să vedem cu ce ne bucură meleagurile moldovenești!

Vinăriile Moldovei – descoperă Moldova prin vițele de vie

Vinăriile deja și-au deschis porțile și te invită la o mulțime de degustări. Respectând toate normele de protecție, acestea vin cu oferte ”gustoase” pentru tine și cei dragi. Dacă ești amatori de vinuri nordice, poți face o tură prin vinăriile Nordului și să savurezi cele mai selecte sorturi de poamă. Pachetele vinăriilor și cramelor sunt variate și dacă plănuiești să-ți iei toți prietenii și familia, atunci gândește-te la un împrumut mic de tipul credit online cu buletinul. E o idee ingenioasă să obții bani urgent pentru o vacanță neplanificată pentru weekend. O adevărată aventură, nu-i așa?

Rezervațiile naturale – refugiu de la grijile cotidiene

Dacă adori natura și îți place să fotografiezi lumea din jur, ești așteptat în vizita la cele mai vestite rezervații naturale din Republica Moldova. Îți recomandăm să începi cu peștera carstică ”Emil Racoviță”. Fiind descoperită în anul 1959, peștera constă din labirinturi, tuneluri și este situată în 3 – 4 nivele. Printre tuneluri vei descoperi cele mai frumoase săli, cum ar fi: „Sala celor 100 de metri”, „Sala de așteptare”, „Soborul”. În plus, ai posibilitatea să admiri peste 20 de lacuri din peșteră, cel mai mare fiind ”Lacul Dacilor”. Îți amintim că aerul din peșteră este ionizat și prezintă o mulțime de beneficii pentru organism.

O excursie de acest tip cu siguranță nu necesită credite urgente online. Nu te indispune dacă nu bugetul nu-ți permite să vezi toate rezervațiile naturale. Le poți lua pe rând, în fiecare weekend și să o faci împreună cu gașca de prieteni.

Camping în Codrii Moldovei

Ce idee ingenioasă să scapi de forfota orașului! Pentru acest timp de odihnă cu siguranță ar trebui să-ți rezervi cel puțin 4 zile, pentru a simți cu adevărat măreția naturii. Nu uita să-ți faci bagajul corect și să iei cu tine cele necesare pentru a fi în siguranță. Codrii Moldovei îți oferă toate posibilitățile de a te odihni atât fizic, cât și moral. Fiind o rezervație științifică protejată de autoritățile Republicii Moldova, aria forestieră reprezintă un adevărat tezaur național care merită să fie descoperit. Aceasta este numită și ”Muzeu al naturii”. Vrei să te convingi că așa este? Atunci pornește în aventură cu rucsacul în spate și aparatul de fotografiat în mâini.

Nu-ți face griji pentru bani! Kreddy îți oferă credite în Chișinău și îți împlinește visul de a descoperi toate comorile țării.

Echipa de specialiști în domeniu îți oferă consultanță în materie de creditare și te ajută să iei cele mai bune decizii pentru bugetul tău de vacanță.

Ești gata pentru evadare? Contactează compania acum la 078 18 88 18 sau vino pe adresa din Chișinău, bd. Moscova 1/2, lângă McDonald's, și în Bălți pe bl. Ștefan cel Mare 76A (Centrul Comercial BASM) și începe aventura chiar azi.

 

Cuvinte cheie:

turism , calatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2498 locuitori

Chiriet-Lunga este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Chiriet-Lunga este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de municipiul Comrat și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 2498 de oameni. Satul Chiriet-Lunga a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.