Mergi spre compartimentul: Copiilor
11 iunie 2020, 12:00 Copiilor views 3848
Taberele de vară pentru copii vor rămîne închise în acest an
11 iunie 2020, 12:00 Copiilor views 3848

Taberele de vară pentru copii vor rămîne închise în acest an

Ministerul Educației anunță că taberele de vară pentru copii cu sejur de zi, cît și cele staționare nu se vor deschide în acest an.

Potrivit autorităților, aflarea unui număr mare de copii în aceleași încăperi o perioadă îndelungată prezintă pericole mari din punct de vedere epidemiologic. În acest sens, Ministerul cere autorităților publice locale, dar și direcțiilor raionale de învățămînt să se asigure că taberele de vară vor rămîne închise.

"În legătură cu situația epidemiologică creată în republică prin COVID-19, solicităm autorităților publice locale sistarea activității taberelor pentru copii şi adolescenți (cu sejur de zi şi/sau staționare) în perioada estivală 2020", se arată în dispoziția semnată de ministrul Educației, Igor Șarov.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

tabără , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
66 locuitori

Frunzeşti este un sat din cadrul comunei Prajila, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Florești și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 66 de oameni. Satul Frunzești a fost înființat în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.