Mergi spre compartimentul: Copiilor
22 iunie 2017, 12:05 Copiilor views 5415
Copiii şi adolescenţii pot afla dacă sînt dependenţi de internet
22 iunie 2017, 12:05 Copiilor views 5415

Copiii şi adolescenţii pot afla dacă sînt dependenţi de internet

Centrul Internaţional „La Strada" îndeamnă copiii şi adolescenţii să urmeze un test interactiv pentru a afla dacă sînt sau nu dependenţi de internet. Pentru aceasta, internauţii sînt îndemnaţi să acceseze www.siguronline.md.

Testul, cu denumirea „Poți trăi fără Internet?" prezintă şapte situaţii cunoscute internauţilor. Pentru fiecare caz sînt propuse cîteva posibilităţi de a acţiona, copilul sau adolescentul fiind pus în situaţia de a alege. După ce răspunde la toate cele şapte întrebări, respondentului îi va fi afişată o concluzie din care va afla dacă este sau nu dependent de internet.

Treci tstul AICI și află dacă ești sau nu dependent de internet.

Reamintim că informații interesante despre Internetul și copiii pot fi găsite la compartimentul "Copiilor" al proiectului moldovenii.md.

 

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

copii , internet , dependenta , test

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
1913 locuitori

Drăguşenii Noi este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Horodca și Dragușenii Noi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1913 oameni. Satul Drăguşenii Noi a fost menționat documentar în anul 1522.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.