Mergi spre compartimentul: Copiilor
28 iulie 2016, 15:55 Copiilor views 5312
Polițiștii educă copiii prin activități interactive
28 iulie 2016, 15:55 Copiilor views 5312

Polițiștii educă copiii prin activități interactive

Inspectoratul General al Poliției și Federația Moldoveneasă de Fotbal au organizat în orașul Criuleni, Festivalul de fotbal pentru copii, continuînd demersurile preventive și de informare a copiilor, inițiate în cadrul programului "Sport+Şcoală+Poliţie".

Astfel, peste 100 de copii au fost implicaţi în antrenamente demonstrative de practicare a fotbalului oferite de către antrenorii şi liderii din cadrul programului, precum şi au beneficiat de activităţi interactive şi de informare din partea poliţiștilor.

Angajații din cadrul Direcției generale de securitate publică au informat copiii despre măsurile de prevenire a dispariţiilor de minori şi despre siguranţa online. Activitatea s-a desfășurat într-un mod interactiv, astfel copii au avut şansa de a comunica cu reprezentanții poliţiei cărora le-au adresat o serie de întrebări, înregistrîndu-se un feed-back pozitiv.

La final, copiii au primit materiale informative cu caracter preventiv, precum recomandări şi date de contact utile pentru siguranţa în perioada estivală. Cu un șir de activități au venit în mijlocul copiilor și polițiștii de patrulare, care au prezentat copiilor diverse activități educativ-informative și distractive pentru cunoașterea și respectarea cu strictețe a regulilor de circulație, semnificația indicatoarelor și a marcajelor, pentru ca viața lor să fie în deplină siguranță și vacanța să le fie mai frumoasă.

Proiectul „Open Fun Fotbal School" este implementat în țara noastră de către FMF și organizația neguvernamentală CCPA din Danemarca din anul 2006, iar principalele obiective sînt promovarea fotbalului în toate regiunile Moldovei și acordarea unei asistențe metodice și tehnice asociațiilor, cluburilor și școlilor de fotbal

Sursa: today.md

Cuvinte cheie:

politia , copii , educatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1344 locuitori

Teleşeu este un sat şi comună din raionul Orhei. Teleşeu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Orhei și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1344 de oameni. Satul Teleșeu a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.