Mergi spre compartimentul: Copiilor
20 octombrie 2015, 15:52 Copiilor views 6799
Studenții USC au sărbătorit Ziua Juristului prin jocul analitic de echipă (Video)
20 octombrie 2015, 15:52 Copiilor views 6799

Studenții USC au sărbătorit Ziua Juristului prin jocul analitic de echipă (Video)

Studenții de la Facultatea de Drept de la Universitatea de Stat din Comrat (USC) au sărbătorit Ziua Juristului prin jocul analitic de echipă. Studenții au format mai multe echipe care au participat la o victorină tematică.

În prezent, la Facultatea de Drept a USC învață 400 de studenți la primul și al doilea ciclu de instruire.

Decanul Facultății, Serghei Zaharia, consideră că nivelul de pregătire, calitatea cunoștințelor și nivelul angajării în cîmpul muncii al absolvenților atinge în fiecare an noi culmi.

"Facultatea de Drept a CSU a trecut acreditarea internațională și de stat. Ne-a fost dată o apreciere înaltă pentru pregătirea veritabililor profesioniști", a spus Zaharia în interviul acordat Televiziunii Publice a Găgăuziei.

Șeful Facultății a subliniat că pentru absolvenții Universității de Stat din Comrat există o cerere mare pe piața muncii, potrivit informațiilor portalului de știri Gagauzinfo.MD.

"Angajarea absolvenților noștri în cîmpul muncii poate fi observată în domeniile de top ale jurisprudenței: procuratură, instanțe judecătorești, poliție, notariate și birouri de avocatură. Acest lucru demonstrează că studenții noștri sînt competitivi pe piața forței de muncă de astăzi", a precizat Serghei Zaharia.

În Republica Moldova Ziua Juristului este sărbătorită în fiecare an la 19 octombrie.

Sursa: gagauzinfo.md

Cuvinte cheie:

studenţi , Comrat , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
2794 locuitori

Oxentea este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Oxentea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Dubăsari și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2794 de oameni. Satul Oxentea a fost menționat documentar în anul 1574.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.