Mergi spre compartimentul: Copiilor
19 februarie 2015, 11:14 Copiilor views 13038
Clasamentul celor mai bogați copii din lume (FOTO)
Foto: pentruea.md
19 februarie 2015, 11:14 Copiilor views 13038

Clasamentul celor mai bogați copii din lume (FOTO)

Admirăm în fiecare an clasamentele Forbes, care scot la iveală numele celor mai bogați adulți de pe Terra. Nu v-ați gândit, însă, că există și copii care își merită pe deplin locul în aceste liste. Grație faptului că au părinți bogați ori au acces la platourile de filmări, copiii despre care veți citi mai jos, vor avea cu siguranță o bătrânețe fericită și plină de lux!

Prințul Moulay Hassan

Actualmente, fiul Regelui Mohammed al VI-lea al Marocului, este cel mai bogat copil de pe Terra. Moștenirea acestuia atinge cifra de 2,5 milioarde de dolari, plus un pachet de control în valoare de 60% din acțiunile afacerilor familiei. La 8 mai 2015, prințul va împlini abia 12 ani. Acum, își face studiile la o școală regală și își însoțește tatăl la toate evenimentele oficiale. Marocanii se adresează la Moulay Hassan exclusiv cu „Măria Ta".

Prințul Moulay Hassan

Prințul George

Nepotul răposatei Prințesa Diana ar putea deveni rege după bunicul și tatăl său. Fiul ducesei de Cambridge este, actualmente, cel mai popular copil din lume. Cel puțin așa l-a supranumit ziarul „The Washington Post" încă înainte de venirea sa pe lume. Activele pe care le va moșteni copilul, valorează 1 miliard de dolari. Interesant ce avere va moșteni sora lui George - prințesa Diana, care urmează să vină pe lume în luna aprilie.

Prințul George

Suri Cruise

Suri Cruise, fiica de 8 ani lui Tom Cruise și a fostei sale soții Katie Holmes. Actualmente, pe conturile sale deja sunt transferate 270 de milioane de dolari. Părinții își consideră fiica drept o prințesă și susțin că Suri trebuie să fie alintată. Garderoba copilei este ticsită cu haine scumpe, semnate de Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Salvatore Ferragamo ș.a. branduri.

Tom Cruise, a fost foarte interesat în primul rând de educația moral-religioasă a fetiței sale, Suri Cruise, de aceea s-a gândit că cel mai bine ar fi ca bonele sale să fie adepte ale scientologiei, la fel ca și el. Potrivit US Weekly, Tom Cruise nu preferă să comunice cu oameni de altă confesiune religioasă decât a sa, iar unul din principiile educației copilului său este să i se permită orice capriciu. Bonele nu au voie să-i spună copilului „Nu".

Suri Cruise

Dannielynn Hope Marshall-Birkhead

La 5,5 ani de la moartea mamei sale - actriței și modelului Anna Nicole Smith, fetița a moștenit 10 mln de dolari + alte 49 mln de dolari pe care avocații le-au obținut de la foștii soți ai mamei sale. Actualmente, fetița posedă 59 de milioane de dolari. Oficial, îi va putea valorifica abia când va împlini 18 ani.

Dannielynn Hope Marshall-Birkhead

Valentina Paloma Pinault -

fiica actriței hollywoodiene Salma Hayek și a miliardarului François Pinault. Averea sa a fost estimată la circa 12 mln de dolari. Necătând la faptul că mai are un fiu născut din relația cu Linda Evangelista, miliardarul nu are grijă de acesta.

Valentina Paloma Pinault

Jaden Smith

Jaden Smith, fiul lui Will Smith. Băiatul de 16 ani are în posesie 8 milioane de dolari și i-a câștigat singur, grație rolurilor sale din filme. Acum, este pasionat de muzica rapp și cântă în duet cu Justin Bieber.

Jaden Smith

Isabella Barrett

are doar 7 ani, dar deja și-a câștigat propriile 2 milioane de dolari, participând la concursuri de frumusețe pentru copii și showuri televizate. Și-a luat primul titlu când avea doar 2 ani. Fetița savurează rodul muncii sale abia acum, înainte de a atinge majoratul: optează pentru unghii de acril, gene false, extensii de păr. Isabella beneficiază de serviciile unui stilist personal, își cumpără haine scumpe și merge regulat la solarium.

Isabella Barrett

Sursa: pentruea.md

Cuvinte cheie:

copii , Forbes , Pamint

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1638
Populația:
1821 locuitori

Sîrcova este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sîrcova și Piscărești. Satul Sîrcova este situat la o distanță de 20 km de orașul Rezina și la 107 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1821 de oameni. Satul Sîrcova a fost menționat documentar în anul 1638.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.