Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 martie 2023, 16:00 Diaspora moldovenească views 2299
”Missis Univers - Orientul Mijlociu
17 martie 2023, 16:00 Diaspora moldovenească views 2299

”Missis Univers - Orientul Mijlociu": La concursul de frumusețe au participat două tinere din Moldova

În perioada 7-12 martie, în Dubai, Emiratele Arabe Unite, la InterContinental Dubai Festival City s-a desfășurat concursul de frumusețe Woman of the Universe – UAE (Missis Univers - Orientul Mijlociu).

La acesta au participat circa 50 de țări. Și, deși țara noastră nu a participat la concurs, Republica Moldova a fost onorată să fie reprezentată la acest mare eveniment de două compatrioate de-ale noastre care nu își uită rădăcinile: reprezentanta diasporei moldovenești în Bulgaria, originară din Chișinău, Oxana Jeleapova ("Missis Univers - Bulgaria - 2022"), și Valentina Rusu, o cunoscută creatoare de modă din Moldova, care își dezvoltă cu succes afacerea în Dubai.

Oxana Jeleapova a fost invitată de organizatorii concursului în calitate de oaspete special, care pledează pentru coexistența pașnică a țărilor și pentru prietenia între popoare, însă a fost și membru de onoare al juriului și a participat la ceremonia de decernare a cîștigătoarelor.

Învingătoarea concursul de frumusețe a fost declarată ucraineanca Kononenko Alyona, care locuiește în Dubai.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concurs , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1902
Populația:
647 locuitori

Beriozchi este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Anenii Noi și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 647 locuitori. Satul Beriozchi a fost înființat în anul 1902.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.