Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 noiembrie 2012, 11:50 Localitaţile Moldovei și diasporei views 4847
24 noiembrie 2012, 11:50 Localitaţile Moldovei și diasporei views 4847

Primarul nu vrea “oaspeții nedoriți”: accesul în Primărie va fi restricționat

Accesul în sediul Primăriei municipiului Chișinău va fi restricţionat începînd cu 1 decembrie. Conform unei dispoziții semnate de primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, accesul angajaților se va efectua doar în baza unei cartele de acces personal. Astfel, intrarea și ieșirea angajaților se va înregistra în sistemul electronic de acces controlat.

Potrivit Primăriei, aceste restricții au drept scop asigurarea disciplinei de muncă a angajaților, evidența vizitatorilor și menținerea ordinii publice în sediul Primăriei.

În același timp, accesul vizitatorilor în sediul Primăriei se va efectua doar în cadrul programului de lucru cu publicul, pe baza cartelei de acces și a ecusoanelor. Cartelele și ecusoanele de vizitator vor fie eliberate în baza actului de identitate personal, care va fi reținut și păstrat la intrare de către persoana responsabilă de accesul în sediul Primăriei. În timpul aflării în instituție, vizitatorii vor purta ecusonul de tipul respectiv. Totodată, la intrările destinate accesului public vor funcționa spații unde îşi vor desfășura activitatea angajații din cadrul postului de poliție. Aceștia vor avea obligația de a consemna în registrul de intrare datele de intrare ale persoanelor străine, coordonînd cu funcționarul public vizat permisiunea trecerii. Controlul legitimațiilor de serviciu se va efectua de către personalul postului de poliție al Primăriei, serviciu responsabil de ordinea și paza instituției.

Menționăm că, anterior, unele persoane care protestau în fața Primăriei se urcau mai apoi în sediul instituției, iar de cîteva ori – chiar la ședințele Primăriei și a Consiliului municipal Chișinău.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

primaria , acces , restrictie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
2359 locuitori

Crasnoarmeiscoe este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tălăiești și Crasnoarmeiscoe. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2359 de locuitori. Satul Crasnoarmeiscoe a fost menționat documentar în anul 1490 cu denumirea Tălăiești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.