Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 februarie 2020, 11:30 Diaspora moldovenească views 4716
Important pentru moldovenii cu dublă cetățenie
25 februarie 2020, 11:30 Diaspora moldovenească views 4716

Important pentru moldovenii cu dublă cetățenie

Rusia intenționează să înceapă negocieri cu privire la simplificarea regimului de vize cu Marea Britanie

Ambasadorul rus în Marea Britanie a declarat că negocierile vor avea loc în februarie, timp în care se va pune problema facilitării regimului de vize bilateral între cele două state.

Guvernul rus speră să simplifice regimul de vize pentru studenți, astfel încît țările să poată coopera în această direcție în viitor. La rîndul său, Londra se așteaptă la intrarea liberă în Rusia în viitorul apropiat. Cu toate acestea, nu se grăbeşte să accepte propunerile Moscovei.

Reamintim că în acest moment în Rusia funcţionează regula de înregistrare electronică. Potrivit acesteia, străinii pot veni la Sankt Petersburg, Kaliningrad și Orientul Îndepărtat prin documente electronice.

De asemenea, a devenit cunoscut faptul că zilele acestea Marea Britanie a decis să renunțe la sancțiunile comerciale împotriva Rusiei, care au fost introduse de Uniunea Europeană. Restricțiile privind importurile din anumite categorii de mărfuri din Rusia vor fi ridicate.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

pasaport , cetatenie , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1709
Populația:
947 locuitori

Zăzuleni este un sat din cadrul comunei Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîbnița și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Zăzuleni alcătuia 947 de oameni în anul 2012. Satul Zăzuleni a fost menționat documentar în anul 1709.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.