Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 august 2019, 12:00 Diaspora moldovenească views 6319
În Marea Britanie a avut loc inaugurarea primului post de radio moldovenesc (Video)
28 august 2019, 12:00 Diaspora moldovenească views 6319

În Marea Britanie a avut loc inaugurarea primului post de radio moldovenesc (Video)

Recent, în Marea Britanie a avut loc inaugurarea primului post de radio moldovenesc –„Caraman Fm"!

Acum melodiile plaiului moldav vor răsuna și în puncte îndepărtate ale globului, făcând posibilă răspândirea culturii și valorilor neamului nostru.

„CARAMAN FM a apărut din necesitatea de a aduce oamenii plecați departe în lume mai aproape de casă. Melodiile preferate cu care am crescut și care ne aduc aminte de plaiul natal sună aici 24/7 cu mare drag. Înafară de melodiile dragi avem misiunea de a promova muzica, arta și valorile culturale ale neamului nostru. Ne propunem să aducem informații adevărate și imparțiale la nivel politic, social și economic. Ai dedicații și emisiuni interactive la care poți participa direct de pe telefonul tău mobil".

Cel căruia i-a venit o astfel de idee este Nicon Caraman, tînărul care a fondat postul de radio „Caraman Fm", și cu care pregătim un interviu exclusiv în care ne va povesti despre istoria „Caraman FM". Iar pînă atunci poți urmări mai jos un video „din spatele" difuzoarelor de la radio „Caraman FM", dar și o mică introducere despre Nicon.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

radio , Marea Britanie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1813
Populația:
1408 locuitori

Romăneşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Romăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Strășeni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1408 oameni. Satul Romănești a fost menționat documentar în anul 1813.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.